Gmail sin Android-app kan få annonser snart

Googles Gmail app for Android har vært en reklamefri «helligdom», men kode som har blitt avslørt av Android Police viser at dette kan komme til å endre seg snart. Inne i applikasjonen er det et nytt felt som kalles for annonser, som ligger sammen med meldinger og andre funksjoner.

Man har fortsatt ikke fått noe bekreftet fra Google om annonser vil komme til Gmail-appen. Google ser sikkert sin mulighet for å tjene penger via appen, og ikke lenger bare i webbrowseren som de gjør i dag. Det ryktes at annonsene vil komme under avsenderen av mailen. Mange applikasjoner har annonser innebygd, og det er nå bare et spørsmål om tid før Gmail sin Android-app også får det.

Ifølge Techhive.com skal man kunne få muligheten for tilbud på for eksempel kaffe fra Starbucks til 50 % i annonsene. Man skal få muligheten til å lagre disse annonsene, for å kunne se de igjen senere. Om dette med tilbud i annonsene kommer til Norge med det første er nok lite trolig. Det er mange som kommer til å bli berørt av dette, ettersom mer enn 400 millioner bruker Google sin e-posttjeneste Gmail.

Gmail android app

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *