Google tilbyr sanger for 3 kroner og album for 30 kroner på salg

Google har lansert en ny tjeneste på nettet som tar opp konkurransen mot Itunes og Spotify. Musikktjenesten heter Google Music og er Googles siste lansering. Tjenesten er foreløpig bare tilgjengelig i USA, men det skal visstnok være mulig for oss nordmenn å laste ned musikk fra Google Music også. Google Music lar deg lagre drøssevis med sanger, opptil 20000 sanger i nettskyen. Derfor trenger du ikke dra fram den eksterne harddisken for hver gang du skal flytte musikk fra en PC til en annen.

Les også: Google skal selge musikk med Google Music

Med Google sin nye tjeneste Google Music kan du høre på den musikken du ønsker, og det fungerer på omtrent samme måte som Itunes og Spotify. Google sier selv at dette gjør det mye enklere, og at man kan lytte til musikken sin uansett hvor man er. At det er nettopp Google som har lansert denne tjenesten kommer ikke som et sjokk. Google leverer flere og flere tjenester, og tar stadig vekk nye markedsandeler i flere felt.

Nå er det salg hos Google Music, og du finner en rekke sanger til en så lav pris som 3 kroner. Mange album er også lagt ut for 30 kroner tilsvarende 5 dollar. Hos Google Music finner du en rekke artister, som du for eksempel ikke finner hos den svenske tjenesten Spotify.

2 Replies to “Google tilbyr sanger for 3 kroner og album for 30 kroner på salg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *