Mastercard og Microsoft inngår partnerskap for å styrke finansteknologi

Mastercard og Microsoft skal samarbeide for å fremtidens digitale handel, drive startup-innovasjon og muliggjøre finansiell inkludering.

Ved å utnytte Mastercard sitt globale nettverk og Azure sin globale rekkevidde vil samarbeidet gjøre det mulig å utføre digitale betalinger på nye måter. Gjennom Azure-teknologier, Internet of Things og Virtual Reality vil finansteknologi-partnere få muligheten til å skape nye brukeropplevelser som fremmer hvordan bedrifter, forbrukere og myndigheter utveksler verdi.

Ken Moore, administrerende direktør og leder for Mastercard Labs sier at de er glade for å utvikle det mangeårige forholdet til Microsoft ved å fremme forskning, utvikling og skalering av nye teknologier og forretningsmodeller.

Både Microsoft og Mastercard deler en forpliktelse hvor de ønsker å sikre at mennesker i ikke fullt utviklede lokalsamfunn har tilgang til digitale produkter og tjenester som lar de realisere sitt fulle potensiale. Mastercard har en visjon om å forbedre menneskers liv ved å bygge veier til økonomisk sikkerhet og tilgang til kritiske tjenester.

Azure-skyen vil fungere som infrastruktur for Mastercard Labs inkluderingstiltak og støtte Mastercard Community Pass – en plattform som skal gi tilgang til for eksempel markedsplasser for landbruket, utdanning og grunnleggende helsetjenester.

Microsoft Azure skal sørge for sikre tilkoblinger samt beskytte data i samarbeid med Mastercard. Plattformen er skalerbar og fleksibel, og skal sørge for tilgang til finansielle tjenester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *