Tjene penger på å investere i gull

Noen nordmenn kan sitte på en gullgruve uten at de selv er klar over det. Kanskje har du gull liggende på loftet som du ikke har vært innom de siste 10 årene? Nå i disse krisetider kan det å investere i gull være en av de tryggeste investeringene du gjør. Når aksjer og fond går dårlig, er det som oftest motsatt med tanke på gull. For tiden er det høye gullpriser rundt om i verden, og da også i Norge. Gull har mest verdi hvis den ikke er bearbeidet i det hele tatt. Så hvis du skal investere i gull, bør du ikke investere i smykker, ringer osv. Rent gull fås kjøpt mange plasser på nettet. Gullbrev.no er en god tjeneste for å selge gull. Hos Gullbrev.no oppnår du alltid en god pris.

Det er også muligheter for å finne folk på Finn.no som selger gullsmykker, ringer og gull generelt. Hvis de som selger ikke har så god erfaring med gull, så kan du gjøre et kupp. Mange av de som har gull aner ingenting om verdien av dette. Hvis man ser på prisstigningen til  gull de siste 10 årene, så har den vært fenomenal. Foreløpig er det ingenting som tilsier at prisen på gull kommer til å gå ned med det første. Hvis man ser på de store problemene Hellas, USA, Spania og mange andre land opplever, så er det et argument for at du skal kjøpe gull. Etterspørselen etter gull går oppover, mens produksjonen går nedover.

Hvis du skal investere i gull behøver du ikke å investere i fysisk gull. Det finnes en rekke tjenester på nettet som selger såkalt «papirgull». Da eier du ikke fysisk gull, men for eksempel gull til en verdi av 10000 kroner. En tjeneste vi i Nettnyheter kan anbefale, er Etoro.com. Denne nettsiden gir deg ikke bare muligheten til å investere i gull, men også i sølv, valuta og aksjer. Etoro tilbyr gode bonuser, og du kan vinne penger hver måned.

2 Replies to “Tjene penger på å investere i gull”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *