Tjener rått på Call of Duty

Call of Duty er et av verdens mest populære spill, og det vises også i bankkontoen til utviklerne. På 16 dager tjente Activision som står bak Call of Duty også kjent som COD, 1 milliard norske kroner. Det er det nye spillet Call Of Duty 3 som gjør at Activision håver inn penger. Storfilmen Avatar brukte i sin tid 17 dager, altså en dag mer på å nå milliarden.

Sjefen for Activision, Bobby Kotick sier at han er svært stolt over suksessen til spillet, og at Call Of Duty har oppnådd 30 millioner spillere over hele verden. Call Of Duty har etterhvert etablert seg som et kjent merkenavn, og er for tiden på alles lepper. Man kan jo gjerne spørre seg selv hvor mange prosent av de som spiller Call Of Duty som er over aldersgrensen på 18 år. Jeg tror det er svært mange under 18 år som spiller dette spillet.

Her ser dere en oversikt over alle Call Of Duty spillene som har kommet ut til nå:

 • Call of Duty (2003)
 • Call of Duty: Finest Hour (2004)
 • Call of Duty 2 (2005)
 • Call of Duty: Big Red One (2005)
 • Call of Duty 3 (2006)
 • Call of Duty 4: Modern Warfare (2007)
 • Call of Duty: World at War (2008)
 • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)
 • Call of Duty: Black Ops (2010)
 • Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

5 Replies to “Tjener rått på Call of Duty”

 1. Tilbaketråkk: Anonym
 2. Et lite tips når du skriver artikler, ikke skriv dine meninger i dem. For dette vekker troverdigheten for det.

  Utgiverne av spillet er Activision. Utviklerne av spillet er Infinity ward(står bak campaign), Sledgehammer games(står bak multiplayer) og treyarch som står bak converteringen over til wii.

  Det er andre punkter som er verd å kommentere på i denne artikkelen.

  Dessuten er den angitte summen i artikkelen litt usann grunnet at det er siktet litt for lavt av antallet med utgivelser, med mindre du har troverdige kilder som du kunne ha referert til.

  For ifølge gamespot så har det vært opp til 6,5 millioner solgte enheter i usa og U.K og det innenfor 24 timer, som er sånn ca. 2.2 milliarder i norske kroner. Her er kildene jeg referer til:

  http://www.gamer.no/artikler/99762/call-of-duty-setter-nok-en-utrolig-salgsrekord/

  Og beklager hvis du føler deg truffet på grunn av denne kommentaren, men dette «måtte» bare ut. For dette er egentlig for dårlig journalistikk etter min mening.

 3. Her er jeg uenig med deg Knut Olav. Dette er nok ikke en nettside som skal ha like høy standard som Itavisen, og de redaksjonelle nettsidene. Skal du klage på alle nettsider i Norge, som drives på denne måten, så får du en stor jobb!

  Hvorfor kan du ikke starte en nettside selv, så kan vi få se hva du duger til?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *