Black Friday 2012 i Norge – tilbud i nettbutikker

Black Friday har ikke vært så utbredt her i Norge, men i USA og Canada har dette ført til en rekke tilbud i nettbutikker. Black Friday er en begivenhet som finner sted hvert år, dagen etter Thanksgiving. Flere nettbutikker i Norge gir deg gode tilbud fredag 23. november når Black Friday foregår. Om du ønsker å foreta kjøp på nett før jul, er Black Friday dagen du bør gjøre kredittkortet klart.

Klikk her for å komme til Black Friday tilbudene for 2013

En nettbutikk som kommer til å ha gode tilbud under Black Friday er Kompletthome.no, som er en nettbutikk som selger hvitevarer, kjøkkenutstyr og mye mer. I følge deres hjemmeside vil en kunne få skikkelig gode tilbud på Black Friday. Kompletthome.no er en del av Komplett Group. En annen nettbutikk som kjører en rekke tilbud på Black Friday, er Proteinfabrikken.no. Om du skal ha proteintilskudd eller treningsutstyr, så kan det lønne seg å ta turen innom Proteinfabrikken i morgen.

Hvert år har Apple.com hatt salg under Black Friday, og på Mac1.no sitt forum spekuleres det i at mest sannsynlig vil gjenta seg i år også. Om du skal bestille noe fra Apple.com sin nettbutikk, så kan det være lurt å vente til i morgen, for å se om det dukker opp noen gode tilbud. I fjor fikk man for eksempel 842 kroner i rabatt på Macbook Pro, Macbook Air og iMac.

Den amerikanske nettbutikken Amazon.com kjører også en rekke tilbud på Black Friday. Noen tilbud har allerede blitt lagt ut hos Amazon, og følger du denne lenken kommer du direkte til tilbudene. Det er tilbud på for eksempel klokker, Blue-ray filmer og kameraer.

Komplett.no og Mpx.no er to nettbutikker som selger elektronikk som vil ha en rekke tilbud i morgen under Black Friday. Følg med på hjemmesidene, og det vil sikkert dukke opp gode tilbud på alt fra kameraer til PC’er. Om du er fotointeressert, så kjører nettbutikken Fotovideo.no mange gode tilbud. Fotovideo.no selger for eksempel hybridkameraer, videokameraer, mobiltelefoner og bøker.

Her er noen av tilbudene som Komplett.no har:

– 17 % rabatt på en Panasonic 42 tommer 3D Plasma-TV. Pris etter avslag: 4995 kroner.

– 21 % rabatt på en Samsung 55 tommer 3d LED-TV.

– 25 % rabatt på en Asus K55VM, bærbar datamaskin.

– 27 % rabatt på en BenQ 24 tommer ledd-skjerm.

Her finner du alle de gode tilbudene fra Komplett på Black Friday:

Klikk her for å komme til de gode tilbudene

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du noen gode tips til nettbutikker i Norge som har tilbud under Black Friday? Legg igjen dine tips i kommentarfeltet!

 

5 Replies to “Black Friday 2012 i Norge – tilbud i nettbutikker”

  1. Telenor, Multicom.no, Elkøp og Steam er noen andre som har kampanjer under Black Friday. Skal ihvertfall få kjøpt inn nye COD via Steam 😀

    1. @Nettgrunder Butikk som selger spill (og enkelte andre typer programvare) til Windows og Mac OS X, men kun i nedlastbart format. Dvs man får ikke fysiske varer i posten fra dem. Sjekk store.steampowered.com for mer info.

  2. Har fulgt med i dag og det er jaggu mange forskjellige tilbud ute og går. Men man må være litt kritisk også, slett ikke sikkert tilbudet er noe bedre enn en vanlig helgetilbud som mange nettbutikker kjører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *