Facebook integrert i Firefox 17

Mange nordmenn foretrekker Mozilla Firefox eller bare Firefox når de skal surfe på nett. I går den 20. november kom Firefox 17 ut, og her har utviklerne integrert Facebook i nettleseren. Om du stadig vekk er innom Facebook, så er dette en fin mulighet til å sjekke varsler uansett hvilken nettside du er innom. Integrasjon med Facebook har vært i beta-testing siden 22. oktober, og har nå endelig for noen blitt integrert i nettleseren.

Les også: Google Chrome passerer Mozilla Firefox

Ikke bare kan du sjekke varsler i det nye vinduet for Facebook i Firefox, men Facebook sin chat-box kommer også opp. Er du en flittig bruker av Facebook kan dette være en nyttig funksjon, og bruker du ikke Facebook vil du ikke se denne funksjonen i det hele tatt. Det er enkelt å skru av og på denne nye tjenesten, og for noen kan da kanskje bli litt for mye Facebook med denne integrasjonen av det sosiale nettverket.

Gavin Sharp i Mozilla sier at denne funksjonen vil eliminere den konstante skiftingen mellom forskjellige faner. Facebook er det første sosiale nettverket som blir integrert med Mozilla, men de er i forhandlinger med andre også. Kanskje kan vi få se Google Plus, Pinterest og Twitter integrert med Mozilla i framtiden? Integreringen av Facebook i nettleseren er ihvertfall et steg i en ny retning, hvor sosiale nettverk blir integrert i nettleseren.

Mozilla Firefox logo:

 

One Reply to “Facebook integrert i Firefox 17”

  1. Bare tull å integrere Facebook i nettleseren. Som om vi ikke blir eksponert nok for Facebook. Man kan jo ikke lese Verdens Gang en gang før man leser noe om Fjesboka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *