Black Friday 2013 i Norge – Nettbutikker

Black Friday er en årlig begivenhet som stammer fra USA hvor nettbutikker gir spesielle tilbud på kun denne dagen. I år (2013) er det den 29. november hvor Black Friday slår inn over Norge og andre land rundt om i verden. Selv om ikke Black Friday er like populært i Norge som i USA, så er det likevel mange norske nettbutikker som gir gode rabatter på denne dagen. Vi hadde en artikkel om Black Friday i 2012 , og viderefører denne trenden med å liste opp norske nettbutikker som gir gode tilbud kun denne dagen.

Black Friday finner sted hvert år, dagen etter Thanksgiving. I år er dette 29. november, mens det i fjor var den 23. november. Black Friday er dagen for de virkelig store innkjøpene før jul, da du kan spare svært mye på ulike varer.

Klikk her for å komme til Black Friday 2014

Vi i Nettnyheter.com vil fortløpende oppdatere denne artikkelen med gode tilbud i norske nettbutikker slik at du kan slå til på noen godbiter.

Black Friday hos MPX.no

MPX.no er en velkjent aktør når det kommer til forbrukerelektronikk. De gjentar suksessen fra i fjor, og kommer med mange gode tilbud under Black Friday. Klikk her for å komme til MPX.

Black Friday hos Proteinfabrikken.no

Trenger du proteintilskudd, kreatin eller kosttilskudd bør du sjekke ut Proteinfabrikken.no under Black Friday. Her vil man garantert få rabatterte priser på mye forskjellig.

Black Friday hos Hostgator.com

Hostgator.com er en av de aller beste når det kommer til serverløsninger. Har du planer om å starte en nettside på eget domene, så vil du trenge en server. Da bør du bestille serveren hos Hostgator.com under Black Friday til sterkt rabatterte priser.

Black Friday hos Cdon.com

Cdon.com er en nettbutikk som selger alt fra CDer til DVD og bøker. I år som tidligere år vil du finne rabatterte produkter hos Cdon.com. Ser du etter julegaver, så kan et besøk innom Cdon.com gi deg en del besparelser. Rabatt på TV-serier, spill og filmer vil det nok bli.

Black Friday hos Dustinhome.no

Enda en elektronikkbutikk som er med på kjøpsfesten Black Friday. Her kan du få opptil 58 % rabatt på utvalgte produkter. Klikk her for å komme til Dustinhome.no 

Black Friday hos Ark.no (Ark Bokhandel)

Ark Bokhandel kjører en rekke tilbud under Black Friday. Ark har for eksempel salg på lydbøker.

Black Friday hos Br-Leker

BR-Leker tilbyr 25 % rabatt på utvalgte varer. Besøk BR-leker for Leker på tilbud!

Black Friday hos Motehus.no

Motehus.no tilbyr 40 % rabatt på alle kvinneklær kun på Black Friday. Slå til damer!

Black Friday hos Mybeauty.no

Mybeauty.no er stedet for å kjøpe parfyme under Black Friday. 30 % på  alle varer!

 

 

Black Friday hos Apple

En av de virkelig store på elektronikk som pleier å være med på Black Friday er Apple. Apple Store er for tiden nede, og det er nok på grunn av tilbudene som kommer 29. november under Black Friday. I fjor kunne man for eksempel få over 800 norske kroner i rabatt på Mackbook Air, Macbook Pro og iMac. Hva tilbudet blir i år er ikke klart, men det blir sikkert noe tilsvarende.

Black Friday hos Komplett.no

Komplett.no kjører i år som tidligere år tilbud på Black Friday. Hva tilbudene er vil vi oppdatere med når disse blir kjent. Her gjelder det å være kjapp på bestillingsknappen, for det pleier som regel å gå raskt unna på Black Friday hos Komplett.no.

Black Friday hos Multicom.no

Klokken 00:00 åpner tilbudene under Black Friday hos elektronikkbutikken Multicom.no. Rabatterte pc-deler håper og tror vi i Nettnyheter.com at du vil finne her.

Black Friday hos Elkjop.no 

Hos Elkjøp starter Black Friday allerede klokken 00:01, og klokken 10:00 i butikkene. Her vil du helt sikkert finne noe du kan slå til på.

Black Friday hos Blivakker.no

Blivakker.no kjører en rekke kampanjer under Black Friday 2013.

Black Friday hos PS.no

PS.no som selger nettbrett, PCer og all mulig slags elektronikk vil ha ulike tilbud under Black Friday.

Black Friday hos Surround.no 

Surround.no er en nettbutikk som selger høyttalere, forsterkere, bilstereo og mye mer relatert til lyd. Her kan du gjøre kupp på opptil 70 % under Black Friday. Her kommer du til Surround.no sine tilbud.

Black Friday hos Bokkilden.no

I følge deres nettside er det tusenvis av kroner å spare på bøker i dag.

Black Friday hos Supporter.no

Supporter.no er en nettbutikk for fotballinteresserte med supporterartikler og mye annet morsomt. Tilbudene de kjører finner du her.

 

Det er viktig at du sjekker tilbudene og om produktene faktisk er sterkt rabatterte. Det hender dessverre at noen av nettbutikkene sier at det er et tilbud, og gir et beskjedent avslag i pris. Se hva prisen er i andre nettbutikker før du legger inn din bestilling.

Legg gjerne igjen tips om norske nettbutikker som kjører tilbud under Black Friday 2013 i Norge i kommentarfeltet.

Black Friday

 

11 Replies to “Black Friday 2013 i Norge – Nettbutikker”

  1. Hei,
    TerraHost.no fører tilbud på VPS, Webhotell og Dedikert server. 50% Rabatt på VPS / Webhotell, 16% på Dedikert.

  2. Ble en splitter ny TV fra MPX. 60 tommer, så nå blir det mye TV-titting 😀 Behovet er vel en annen sak da, om man virkelig trenger en så stor TV.

  3. @NN Tilbudene vil oppdatere seg jevnlig, forslag på tilbud må kontrolleres – og helst være tilgjengelig for alle i Norge. Så er bare å følge med utover kvelden på: http://bit.ly/1adLeaq, alle er velkommen til å dele gode BlackFriday deals!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *