Google vil nå fortelle deg hvor full bussen eller toget er

Google samler inn mye informasjon, og noe av denne informasjonen brukes for å gi deg informasjon når du skal ut på reisefot. Det siste nå er at Google Maps vil kunne fortelle deg hvor full bussen eller toget er. I tillegg vil du kunne få informasjon om bussen er forsinket.

Google ruller ut dette i 200 byer, men det er uvisst når dette kommer til Norge. Når funksjonen kommer til Norge, så vil det mest trolig være Oslo som får teste denne nye funksjonen.

I flere måneder har Google bedt noen utvalgte brukere om å fortelle hvor fullt det var på bussen. Brukere skal ha blitt gitt fire valg når de hadde avsluttet en tur: Mange tomme seter, få tomme seter, kun ståplasser eller å stå tettpakket med ståplass. Informasjonen fra disse brukerne har blitt brukt til å gjøre funksjonen best mulig for brukerne av Google Maps.

 

 

 

 

 

 

 

 

Denne nye funksjonen kommer i tillegg til en rekke andre nye og nyttige funksjoner fra Google Maps. Sanntidshastigheter, inkognitomodus og informasjon om trafikkorker. Google ønsker å befeste sin posisjon som nummer 1 når det gjelder reise og planlegging av dette. På det amerikanske markedet er Uber og Lyft to store konkurrenter av Google.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *