Hvordan tjene penger på nett

Å tjene penger på nett virker å være en trend, og det er slettes ikke umulig å tjene penger på nettet. Det er mange ulike muligheter for å tjene penger på nett. Man kan starte sin egen nettside, delta i  spørreundersøkelser, selge varer og mye mer! I dette innlegget vil vi i Netthyheter.com presentere noen måter å tjene penger på nett.

Den mest vanlige måten å tjene penger på nett er å starte sin egen nettside. Når du skal starte din egen nettside kan du tjene penger på annonser eller sponsede omtaler. Bloggere tjener for eksempel på tusenvis av sponsede omtaler. En annen måte å tjene penger på er å promotere bestemte produkter. Du kan for eksempel starte å promotere kredittkort, slik som denne nettsiden har gjort: www.tipstilkredittkort.com.

Om du har bestemt deg for å tjene penger på din egen nettside, så er det viktig at du skaffer deg eget domene. Det er ikke et krav om at du må ha eget domene, men det er absolutt en fordel. Om du har ditt eget domene har du mye større frihet enn om du velger å knytte deg til en annen tjeneste. Hvis du likevel ikke vil ha ditt eget domene, kan du gå til en tjeneste som for eksempel Blogspot.com eller WordPress.com. Da kan du få domenet mittdomene.wordpress.com for eksempel.

Om du skal ha eget domene må du også ha en egen server. Både domene og server kan du bestille gjennom Hostgator.com. Hostgator er en leverandør som har god kundeservice om du skulle lure på noe, og du kan ta kontakt via deres Live-chat løsning som er åpent 24 timer i døgnet.

Hvordan tjene penger på din nettside

Om du virkelig ønsker å tjene penger på nett, så må du få opp annonser på nettsiden din. Svært mange bruker Google Adsense, og da vil du få betalt per klikk som blir registrert fra din nettside. Et annet alternativ til Google Adsense er Scandinavian Ad Networks som Eniro står bak. En annen metode for å tjene penger på nett er å drive affiliate-virksomhet. Da verver du folk til å kjøpe et produkt eller en tjeneste. I Norge er Tradedoubler og Tradetracker to gode alternativer om du vil tjene penger på nett. Når noen bestiller et produkt gjennom din lenke vil du kunne få betalt. Det er vanligst å få betalt i provisjon, eller en fast pris.

Her er 5 andre måter å tjene penger på nett

Kjøp og salg av varer

Kjøp og salg av varer er en annen måte å tjene penger på nett. Du kan for eksempel kjøpe varer på QXL.no eller Finn.no og selge dem videre med fortjeneste.

Tjene penger med å lage nettsider

Å lære seg å lage nettsider er også en måte å tjene penger på nett. Det er mange som trenger en nettside til sin bedrift, og da kan du være behjelpelig om du kan dette.

Tjene penger på å investere i gull

En annen måte å tjene penger på nett er å investere i gull. Vi har fått svært høye gullpriser, og de ser ut til å gå bare en vei. Å investere i gull kan være en sikker investering i dårlige tider. Det finnes en rekke tjenester som lar deg investere i gull på nett. Etoro er et eksempel på en slik tjeneste.

Tjene penger på Twitter

Ja, det er faktisk mulig å tjene penger på Twitter. Om du har mange følgere så kan du selge oppdateringer. Om du ønsker å gjøre det er noe annet, for om du gjøre det ofte nok vil kanskje folk ikke følge deg lengre.

Lag ditt eget forum på nett

Det skal sies å være en krevende måte å tjene penger på nett. Det tar lang tid å få aktive brukere på et forum, men om du lykkes ligger det penger i det. Hvis du skal starte ditt eget forum bør du starte et forum for noe som interesserer deg. Ikke forvent at medlemmene kommer av seg selv, det må du jobbe for. For å få medlemmer kan det være lurt å kjøre noen konkurranser i starten, slik at folk oppdager forumet.

Har du noen tips til hvordan man kan tjene penger på nett? Del dem gjerne i kommentarfeltet.

6 Replies to “Hvordan tjene penger på nett”

 1. Jeg har startet et forum for bloggere, og jeg kan si; skal man tjene penger på nettet er dette ikke den aller beste måten å gjøre det på.
   
  Det tar laaaaang tid å bygge et suksessfylt forum, og de aller aller fleste vil nok ramle av lasset lenge før de kommer til å tjene en krone. Her snakker vi hardt arbeid over mange år…
   
  Men, som du skriver selv. Når brukermassen når er visst nivå vil det være grunnlag for å tjene litt.

  1. @BareBlogg Tjener du noe på forumet du har startet da? Bruker du Google Adsense eller andre programmer til å tjene penger på nettsiden din?

 2. Mange gode tips til å tjene penger på nett her. Jeg planlegger å sette opp en nettside snart, og lurer på hva dere anbefaler at jeg gjør i begynnelsen? Hvordan kan jeg tjene penger på nettsiden?

  1. Hei TLK. I begynnelsen vil jeg begynne med å sette opp en WordPress-side. Du trenger ditt eget domene, men du kan også velge å lansere siden din under .blogspot.com eller .wordpress.com. Vi i Nettnyheter anbefaler deg å kjøpe eget domene med en gang, for da får du en mye større frihet. Vi Kan anbefale hosting fra http://host1.no, og Domeneshop.no for å kjøpe domener.
    
   Vi kommer til å skrive et innlegg etter hvert om hvordan man kan tjene penger på nettsiden. Det du kan begynne med er å registrere deg hos http://Tradedoubler.com. 

 3. Jeg har lyst til å starte min første nettside. Skal jeg registrere meg på Blogg.no eller BLOGspot.com? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *