Nytt Call of Duty spill på vei

Call of Duty-serien har vært en suksess uten like, og Call of Duty Black Ops solgte 5,6 millioner kopier innen de første 24 timene. Nå kan det se ut til at det skal komme et spill til i serien, ettersom de offisielle nettsidene til Call of Duty teller ned til den 1. mai. Mest sannsynlig vil det bli lansert et nytt spill, og det er det nok mange norske og utenlandske fans som gleder seg til.

Om du ønsker å finne ut mer om spillet fram til 1. mai, så vil du kunne finne noen hint på nettsidene til Call of Duty. Det vil være 14 hint på nettsiden Callofduty.com. Noen spår at det nye spillet vil få navnet «Black Ops 2», og nettsiden Joystiq.com avslørte tidligere i år at en grafiker førte opp Black Ops 2 på sin CV. Et annet rykte går på at nettbutikken hadde Black Ops 2 inne på nettbutikken sin tidligere, men ble etter hvert fjernet.

Det er Infinity Ward og Treyarch som skal samarbeide om å lage det nye Call of Duty spillet. Det er store forventninger til Call of Duty, og fram til 1. mai vil det nok bygge seg opp enda mer. Mange har uttrykt misnøye til Call of Duty Modern Warfare 3 i kommentarfelt, og håper nå på at det nye spillet skal bli bedre. Hva tror du om det nye Call of Duty, blir det en suksess?

Her er hvordan nettsiden Callofduty.com ser ut:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *