Nordmannen Magne Vikjord fikk seg sommerjobb i Facebook

Facebook er for mange et kjent sosialt nettsamfunn, og halve Norge skal visstnok være medlem. Nordmannen Magne Vikjord skal i følge Nrk.no ha blitt tilbudt sommerjobb i Facebook, og 15. juni i år reiser han til California for å jobbe noen måneder hos Facebook. Den 22 år gamle Vikjord forteller at han trodde det hele var bare tull, og at det var like før han slettet e-posten som han mottok fra Facebook. Grunnen til at Vikjord fikk jobben hos Facebook var ikke på grunn av at han hadde søkt, men ha ble rett og slett headhuntet på grunn av hans talent.

Magne Vikjord har tidligere deltatt i NM i programmering og konkurransen IDI Open, og der gjorde han det bra. I tillegg til å ha gjort det bra i disse to konkurransene, ble han anbefalt av en annen deltaker til Facebook. 22-åringen fra Bodø studerer andre året datateknikk på NTNU, og skal ta en master innen dette fagområdet. Vikjord forteller at han begynte med programmering allerede på ungdomsskolen, og at han har holdt på en del lengre enn de fleste i hans klasse.

Av tidligere erfaring har Magne Vikjord arbeidet for Rapp Marine, og da hos IT-avdelingen. Nå skal altså bodøværingen få prøve seg på 3 måneder i Facebook, og det er noe han kan være stolt av å ha på CV-en sin. Vikjord tror selv at han kommer til å lære mye, og at det vil bli en bratt læringskurve.

Vi i Nettnyheter.com ønsker Magne Vikjord lykke til i Facebook!

Les mer fra IT-Verden her: http://nettnyheter.com/category/it-verden/

Kanskje får han møte gründeren av Facebook, Mark Zuckerberg også?

One Reply to “Nordmannen Magne Vikjord fikk seg sommerjobb i Facebook”

  1. Spennende at en nordmann har fått seg jobb i Facebook. Vil tro at Facebook har stor nytte av IT-talenter både nå og i framtiden, så her er et felt å satse på for ungdommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *