Anmeldertjenesten Yelp kommer på norsk

Anmeldertjenesten Yelp blir nå tilgjengelig på norsk. For de som ikke aner hva Yelp er, så er det en tjeneste for å anbefale for eksempel restauranter, natteliv, tjenester og mye mer. Yelp er en applikasjon som er tilgjengelig til Apple-produkter, Android-produkter, Blackberry og Windows-telefoner. I dag (11. mai) ligger det ute over 5000 anmeldelser av restauranter og over 1000 av natteliv.

Yelp er en tjeneste som er tilgjengelig både i nettleseren din når du sitter hjemme på datamaskinen og når du har gått ut, og har med deg mobilen. Applikasjonen kan lastes ned gratis hos Android Market og Apple Store.

Yelp ble startet allerede i 2004, og kan beskrives som en suksesshistorie. Det ligger ute over 27 millioner anmeldelser hos Yelp, og flere vil det bli. Tjenesten skal ha over 70 millioner brukere, spredt over hele verden. Når vi i Nettnyheter.com tester Yelp, får vi opp anmeldelser av Tronsmo Bokhandel, Skandiabanken sin kundeservice og mye mer. For at du skal teste tjenesten kan du registrere deg gratis hos Yelp.no.

I begynnelsen vil Yelp ha størst mulig fokus på Oslo for å bygge opp anmeldelser i denne byen. Jo flere som bruker denne tjenesten, jo bedre vil den bli. Selv om hovedfokuset vil bli Oslo, så er det fortsatt muligheter for å legge inn anmeldelser fra andre byer og steder. Om du har Iphone og har brukt Siri, så er det informasjon fra Yelp som blir benyttet. Når du søker etter en restaurant med Siri, så er all informasjon tatt fra Yelp.

Kommer du til å bruke Yelp?

Les mer fra kategorien programmer her: http://nettnyheter.com/category/programmer/

6 Replies to “Anmeldertjenesten Yelp kommer på norsk”

  1. Jeg vet ikke om jeg bryr meg om yelp, men jeg bruker trolig netflilx. De kommer også. Det blir stort.

    1.  @MichaelWynn Jeg kommer til å teste tjenesten, men vil nok ikke bruke den så ofte. Tenkte jeg skulle skrive en artikkel om Netflix i løpet av morgendagen. 

  2. Interessant at Yelp lanserer i Norge. Det har jo vært en braksuksess uten like i USA. Ser at det er ikke så mange reviews som ligger inne enda i Norge, men det blir vel bedre etter hvert.
     
    Finnes det andre slike tjenester som dette på det norske markedet? 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *