Miami vurderer å betale ansatte i bitcoin

Miami, beliggende i Florida vurderer å betale ansatte i bitcoin melder cointelegraph.com.

Forslaget går ut på at ansatte skal kunne motta lønn i kryptovaluta i framtiden. Francis Suarez, ordfører i Miami skriver på Twitter at lokale tjenestemenn støtter resolusjonen hans, og at en passende leverandør vil bli anskaffet for at ansatte skal kunne få en prosentandel av lønnen i bitcoin.

Videre uttaler ordføreren at innbyggerne vil kunne betale avgifter med bitcoin, og at de vil samarbeide med Miami fylke for å betale skatt i Bitcoin.

Resolusjonen er en del av en samlet kampanje for å gjøre Miami til en innovativ hotspot og et område som omfavner ny teknologi.

Bitcoin har til tider vært mer volatil enn andre valutaer, sånn som for eksempel da Elon Musk la ut en melding på Twitter om at Tesla hadde kjøpt 1,5 milliarder dollar i bitcoin. Da steg bitcoin-kursen med rundt 7 %. Elon Musk la ut denne meldingen tidligere i februar.

Mange har uttrykt skepsis til krytopvaluta, men mange finansielle organisasjoner har undersøkt potensialet i kryptovaluta – og blockhain – den underliggende teknologi bak. Denne måneden uttalte Mastercard at de håpet å støtte kryptovaluta i løpet av 2021.

Den virtuelle valutaen Bitcoin sitt symbol.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *