Microsoft kommer med Internet Explorer 10 for Windows 7

Microsoft lanserer i dag en endelig versjon av Internet Explorer 10 (IE10) for Windows 7, nesten to år etter at firmaet introduserte nettleseren på en konferanse. Brukere som tidligere hadde installert IE10 forhåndsvisning vil være de første som får oppgraderingen via Windows Update. Andre som kjører IE9 på Windows 7 vil automatisk bli oppgradert i ukene framover.

Denne dagen kan ikke komme for tidlig for mange Windows 7-brukere, som ofte har benyttet anledningen til å spørre i kommentarfelt når den nye nettleseren vil komme. I 2011 da Microsoft kunngjorde IE10 trodde analytikerne at man skulle gå over til en årlig utgivelse av Internet Explorer, men det skjedde ikke. I stedet kommer Internet Explorer 10,  2 år etter IE9. Internet Explorer 10 er den første nettleseren som kommer etter at Microsoft skiftet sin oppgraderings-policy. Den nye policyen innebærer at man til stadig blir oppgradert til den nyeste nettleseren uten å måtte godta dette, lik slik som Google gjør det med nettleseren sin Google Chrome.

Internet Explorer 10 støtter bare Windows 8 og Windows 7, og etterlater seg dermed Windows Vista. Akkurat slik som Internet Explorer 8 har blitt etterlatt hos Windows XP. Så har du Windows Vista kan du ikke få den nyeste versjonen av Internet Explorer. Skal vi i Nettnyheter anbefale en nettleser ville vi gå for Google sin nettleser Chrome.

Internet Explorer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *