Nettet flommer over av tilbud om kredittkort, skal du bite på?

Internett flommes over av tilbud om kredittkort, og hvis du besøker noen av de største nettsidene i Norge, så finner du lenker til ulike kredittkort over alt.
Vg.no er for eksempel en nettside hvor du finner svært mye reklame for kredittkort. Når det er så mye reklame for kredittkort på internett, så må det være en god del penger innblandet.

Hva er et kredittkort?
For å forklare hva et kredittkort er, så kan vi si at det er en slags betalingsløsning, slik som kontanter er. Et kredittkort brukes til å kjøpe en vare eller en tjeneste, og det er ikke du som betaler for denne varen med det første. Kredittkortutstederen som ofte kan være en bank eller et kredittkortselskap legger ut penger for de kjøpene du foretar. Et kredittkort har vært utbredt i lang tid, og kjennetegnes ved at det er et plastkort. Du velger ofte selv når du vil betale ned «lånet» du har tatt opp med kredittkortutstederen. Du kan gjøre opp med en gang du får regningen, eller du kan velge å utsette betalingen. Dette kan være greit om du mangler penger på et tidspunkt.

Enkelt forklart er et kredittkort en betalingsløsning hvor man kjøper en vare eller tjeneste, og hvor man slipper å betale fra egen lomme med en gang.

Kredittkort i Norge

I Norge i dag har det kommet svært mange kredittkort på markedet, og det kommer stadig nye. Det er store forskjeller på hvilke tilbud de ulike kredittkortene tilbyr. Noen av dagens kredittkort gir deg rabatt på bensin, mens andre gir deg tilbakebetaling når du handler klær. Andre kredittkort kan gi deg bonus på flyreiser, som kredittkortet Bank Norwegian kredittkort.

Oversikt over fordeler med kredittkort

Mange tror at det er bare ulemper knyttet til et kredittkort. Dette kan vi konstatere at er feil. En fordel med kredittkort er at du får en god oversikt over hvor mye du bruker, fordi du får som oftest en faktura hver måned. Om du betaler før forfallsdatoen går ut, så vil du ikke måtte betale renter.

Her setter vi opp fordeler med kredittkort:

  • Større sikkerhet om du bruker ditt kredittkort til å handle på nett. Kredittkortutstederen vil betale tilbake om du blir svindlet.
  • Rentefri betalingsutsettelse – Mange kredittkort tilbyr i dag rentefri betalingsutsettelse, og da trenger du ikke å bekymre deg for å få en stor regning om du betaler i tide.
  • Mange kredittkort er gebyrfrie, og da betaler du rett og slett ikke ett rødt øre for å eie ditt kredittkort.
  • Rabatter på for eksempel sko, møbler, klær, drivstoff og mye annet med ditt kredittkort.

Da vi foretok et Google-søk etter fordeler med kredittkort fant vi denne artikkelen om at kredittkort lønner seg ved riktig bruk: http://tipstilkredittkort.com/kredittkort-loenner-seg-ved-riktig-bruk/ Det er faktisk slik at det kan lønne seg å benytte et kredittkort til å handle.

Bør man ha flere kredittkort? 

Et spørsmål som kan dukke opp når du først har skaffet deg ett kredittkort er om det er lurt med flere kredittkort. Vi i Nettnyheter kan anbefale deg flere kredittkort fordi de ulike kredittkortene har ulike tilbud. Et kredittkort kan for eksempel gi deg billigere bensin og diesel, mens et annet kredittkort for eksempel gir deg billigere møbler. Et annet argument for at du bør ha flere kredittkort er hvis du mister ditt kredittkort.

Om du ønsker mer informasjon om kredittkort kan du besøke www.tipstilkredittkort.com for nyheter og tips til de beste kredittkortene som finnes i Norge. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *