Se de norske prisene for The New iPad

Mange har kanskje trodd at iPad 3 var den neste iPaden som skulle lanseres, men så feil kan man ta! Den nye som skal selges på det norske markedet heter «The New iPad». Det har lenge vært snakk om at Apple skulle lansere iPad3 i løpet av 2012, og nå ble den altså sluppet, men ikke under navnet iPad 3.

Hovedoppgraderingene fra iPad2 er at den nye iPaden har bedre oppløsning, og at Apple har oppgradert prosessoren. Man merker faktisk stor forskjell på at den nye skjermen har bedre oppløsning enn den forrige iPaden. Den nye prosessoren som følger med «The New Ipad» blir kalt A5X.

Mange er fornøyde med «The New iPad», men man finner også en god del folk som ikke er det. Det har kommet inn rapporter om at om man spiller Infinity Blade, så kan temperaturen komme opp i over 100 grader. Noe annet man fant ut om man spilte Infinity Blade er at Ipaden ikke blir fulladet, og at batteriet går sakte men sikkert ned.

Her er de norske prisene for The New iPad:

De nye iPad-prisene

  • iPad inkludert med Wifi 16GB – Norske kroner 3790,-
  • iPad inkludert med Wifi 32GB – Norske kroner: 4590,-
  • iPad inkludert medWifi 64GB – Norske kroner: 5390,-
  • iPad inkludert med Wifi 16GB med 4G – Norske kroner: 4790,-
  • iPad inkludert med Wifi 32GB med 4G – Norske kroner:  5590,-
  • iPad inkludert med Wifi 64GB med 4G – Norske kroner: 6390,-
Etter bare 4 dager hadde Apple opplevd et enormt trykk på den nye iPaden, og skal ha solgt 3 millioner iPad på en så kort periode. At interessen for iPad har økt noe enormt er ihvertfall klart, for da den første iPaden ble lansert, så tok det 28 dager før de hadde solgt 1 million.
Her er hva den store teknologisiden Engadget skriver om iPad3:
Det er ingen tvil om at dette lesebrettet er verdt 500 dollar, det oser av kvalitet fra kant til kan, og er herlig å bruke.
Dette skriver teknologisiden Engadget.com.
Hvem bør kjøpe The New iPad?
Et spørsmål som kanskje dukker opp, er om hvem som bør kjøpe The New iPad. Har du aldri eid et lesebrett/tablet før, så  bør du tenke over om du virkelig trenger den nye iPaden. For om du ikke er så opptatt av kvaliteten på skjermbildet, så holder det faktisk lenge med en iPad 2. Mange av de nye oppdateringene som har kommet til den nye iPaden er kanskje litt vanskelig å forstå for de som ikke er spesielt interessert. Cnet.com skriver for eksempel at «hvis jeg viste deg en iPad 2, og sa at det var den nye iPaden, så vil ingenting indikere at jeg lyver til deg». Det sier kanskje noe om man trenger å kjøpe det nye lesebrettet fra Apple.
Det finnes også mange alternativer til iPad, og Apple er ikke den eneste tilbyderen av lesebrett. Samsung er for eksempel et godt alternativ til Apple sin iPad. Tenk litt over alternativene som finnes på markedet før du følger saueflokken!
The new iPad:

4 Replies to “Se de norske prisene for The New iPad”

  1. Har kjøpt meg en iPad  med 32 GB, og er svært så fornøyd. Dog merker jeg ikke så stor forskjell fra Ipad2 til den nye. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *