NextGentel skylder på klimaendringer for å innføre gebyr

NextGentel som leverer bredbånd innfører et gebyr på 19 kroner i måneden for deres ruter. Årsaken til at NextGentel innfører dette gebyret, skal i følge selskapet være på grunn av de økte klimaproblemene. I kommentarfeltet på Hardware.no er det mange som kritiserer NextGentel for å skylde på klimaendringene. Brukeren Runhino skriver for eksempel:

Pinlig at de skylder kundeflukten sin på klima. 19kr i måneden er selvsagt ikke all verden, men jeg ragerer på at de lyver til meg, og atpåtil bruker en så tynn unskyldning. De kan forvente seg en klagemail ifra meg hvertfall.

Nextgentel har tapt mange kunder de siste årene fordi kabel-TV og strømselskapene kan tilby konkurransedyktige priser. NextGentel mener at den beste løsningen for kunden er at NextGentel eier ruteren, og tar seg av all service. I løpet av de seks første månedene av 2011 tapte bredbåndsleverandøren så mange som 7000 kunder, og året før mistet NextGentel 28 000 kunder. Flere og flere får øynene opp for fiber, og man er ikke lenger bundet til for eksempel Telenor, Ventelo eller NextGentel.

Hvor mange av NextGentel sine kunder som kommer til å bytte leverandør av denne grunn, er vanskelig å si. Folk flest vil mest sannsynlig ikke en gang merke det.

2 Replies to “NextGentel skylder på klimaendringer for å innføre gebyr”

  1. Tilbaketråkk: Anonym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *