Snart kommer en ny oppdatering til Skyrim

Bethesda som står bak det populære spillet The Elder Scrolls V: Skyrim kan melde om at det snart kommer en ny oppdatering. Spillet som er tilgjengelig for PlayStation 3, Xbox 360 og Windows er sterkt inspirert av Norge og skandinaviske land, men kan også minne om de britiske øyene. Oppdateringen til Skyrim skal føre til at «bugs» blir rettet opp, og spillere vil få tilgang til Steam Workshop.

Hvis du ikke klarer å vente til oppdateringen kommer, så er den tilgjengelig for PC allerede nå. Det anbefales ikke å ta i bruk om oppdateringen om du ikke opplever problemer med spillet. En viktig feil som blir rettet opp med denne oppdateringen er at mange oppdrag kunne bli slettet helt uten videre. Oppdateringen er bare i Beta-versjon, så hvis du tar i bruk den nye oppdateringen er det på egen risiko. Før du velger å installere oppdateringen anbefales det å ta en sikkerhetskopi.

Mange spillere er skuffet over at spillet ble lansert i november 2011, fordi de mener at bugs burde vært rettet opp før lanseringen. I Gamer.no sitt kommentarfelt skriver en spiller dette:

«Ikke nok med at spillere er vandrende betatestere for uferdige spill. Nå er de også betatestere for patcher som skal fikse det uferdige spillet.»

Kilde: Gamer.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *