Start en Google Hangout fra Youtube

Alle som har utforsket Google Plus har for lengst oppdaget at tjenesten tilbyr Google Hangout. Google Hangout er en gratis tjenste som lar deg ha videokonferanse eller bare en videosamtale med en venn. Google skriver selv at Hangout er en tjeneste som lar deg «henge rundt» med venner. Alle du har delt kretsene dine med vil kunne ha muligheten til å bli med i samtalen.

Det siste året har det hardnet seg til mellom Google + og Facebook med tanke på videotjenestene. Facebook videochat er ganske likt Google pluss sin tjeneste, men etter hva vi i Netnyheter.com har erfart så fungerer Hangouts bedre. Google som eier Youtube har nå integrert muligheten for å starte en Hangout på Youtube om du ønsker det. Om du finner en interessant video på Youtube kan du starte en Hangout med vennene, og dele hva du synes om videoen.

Alt du trenger for å bruke Google + er et webkamera, og det er noe de fleste bærbare maskiner er utstyrt med i dag. Om du ikke allerede er medlem hos Google Plus, så anbefaler vi deg å melde deg inn i dag, og teste ut Google Hangouts. Flere og flere har begynt å bruke den sosiale tjenesten Google Plus i løpet av 2012, så det er absolutt verdt å ta turen innom!

Flere nyheter om sosiale medier finner du her: Sosiale medier

Her har presidenten av Amerika en Hangout på Google Plus:

 

 

 

 

 

Foto: Xeeme.com 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *