1 million kontoer hos Androidforums.com hacket

Du har kanskje hørt om Androidforums.com – et forum for folk som elsker operativsystemet Android eller har spørsmål vedrørende operativsystemet. Nylig ble informasjon fra så mange som 1 millioner kontoer «stjålet» i et hackerangrep. Man hører ukentlig om hackerangrep, men ikke alle har denne størrelsen. Chris Chavez har skrevet en artikkel for Phandroid.com, og der oppfordres folk til å skifte passord.

Det er ikke sikkert enda hvor mye informasjon hackerne har fått med seg, men det kan altså dreie seg om så mange som 1 millioner kontoer på forumet. Om du er medlem hos Androidforums.com anbefales det nå at du skifter passord, og vi i Nettnyheter.com vil anbefale deg å skifte passord regelmessig. Du bør også forsikre deg om at du ikke bruker samme passord på e-posten som du bruker hos ulike nettfora. Da du lett miste tilgangen til e-posten din.

Det er heller ikke lenge siden over 450. 000 kontoer hos den anerkjente e-post-tilbyderen Yahoo ble stjålet. Passordene som ble hacket hos Yahoo ble lagt ut på nettet, og det er ingen tvil om at Yahoo bør skjerpe sikkerheten sin. Det er heller ikke mange ukene siden det store sosiale nettverket LinkedIn også opplevde hacking. Da ble 6,5 millioner kontoer sitt passord funnet ut, og lite informasjon kom ut etterpå fra LinkedIn sin side. Det er skuffende for brukerne, men de har nok ikke ønsket å skape en for stor diskusjon rundt det.

Bilde av Androidforums.com:

One Reply to “1 million kontoer hos Androidforums.com hacket”

  1. Det var godt dere i Nettnyheter skrev om at Androidforums har blitt hacket. Jeg har hatt konto der i over 1 år, og er aktiv medlem. Har også måtttet skifte passord på e-posten min ettersom jeg hadde samme passord der som hos Androidforums. Ikke direkte smart av meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *