Tjene penger på nett med Twitter

Du kjenner sikkert til nettsamfunnet Twitter, hvor man kan skrive korte tekster på maks 140 tegn. Twitter har for alvor inntatt norske hjem, og i dette innlegget vil vi fortelle deg hvordan du kan tjene penger på nett med Twitter. Twitter har over 175 millioner brukere, og da sier det seg selv at det er mulig å tjene penger med tjenesten.

Det første du må gjøre om du ikke allerede har gjort det, er å opprette en konto hos Twitter.com. Du må bestemme deg for om du skal ha din personlige Twitter-profil eller om det skal være en konto til diskusjon av et spesifikt emne. Om du  interesserer deg for å tjene penger på nett, så kan du for eksempel kalle deg «Pengerpånett».

I begynnelsen vil det være vanskelig å skaffe følgere, i og med at du er ny på Twitter og folk har mest sannsynlig ikke hørt om deg enda. Det som kan være lurt er at du finner noen som skriver om det samme som deg. Du bør følge de personene som følger den personen som skriver om det samme teamet som deg, for da er sannsynligheten høyere for at noen følger deg tilbake.

Her presenterer vi noen måter å tjene penger via Twitter:

Tjene penger som affiliate på Twitter

Hvis du ønsker å tjene penger på Twitter, så kan du gjøre det med å legge ut lenker til produkter og tjenester. Du får en viss prosent av hvert salg, og det avhenger av hvilken nisje du er i. Tradedoubler er plass hvor du kan begynne, og du kan for eksempel promotere Netcom, og få 450 kroner per salg. Det er viktig at du ikke overdriver bruken av affiliate-lenker, for da vil du bli oppfattet som useriøs.

Selg oppdateringer med reklame

Om du skal selge oppdateringer med reklame krever det at du har en del følgere. For å komme i kontakt med folk som er interesserte i å kjøpe annonsering kan du sjekke ut Mikrojobb.no og Gigoy.no. Disse to tjenestene videreformidler mellom kjøper og selger, og lar deg tjene penger på nett. Betalingen for jobben mottar du via Paypal, og det er lett å ta ut pengene til din bankkonto.

Skaff trafikk til din nettside

Om du har en nettside kan Twitter være en metode for å skaffe trafikk inn til din nettside. Om du selger et produkt via din nettside eller bare skriver og har en reklamefinansiert nettside, så kan Twitter øke inntekten din. Skriv nyttige tips, og legg igjen en lenke til nettsiden din om du har en artikkel som passer inn. Om du skriver om «tjene penger på nett», så kan du søke på Twitter etter denne fasen, og diskutere med andre som snakker om det samme.

Har du noen tips til hvordan man kan tjene penger på nett med Twitter? Del dem gjerne i kommentarfeltet!

One Reply to “Tjene penger på nett med Twitter”

  1. Kjempebra artikkel. Ga meg mye motivasjon til hvordan jeg kan tjene penger på nett. Tjener Nettnyheter mye penger eller lite?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *