Wix.com – En smart løsning for hjemmesider

Wix.com har vært på markedet for å lage enkle hjemmesider noen år, og har stadig fornyet seg. Med denne løsningen kan hvem som helst sette opp sin nye hjemmeside i løpet av bare 1 time. Enten du skal ha en nettside for en restaurant, nettbutikk, musikk eller business, så har Wix.com ulike temaer som passer inn. Wix.com er et internasjonalt selskap som får 45 000 nye kunder hver eneste dag.

Wix.com har endelig kommet på det norske markedet, og med en norsk editor kan du enkelt sette opp ditt nettsted slik du vil ha det, og velge mellom mange ulike tema. Skal du lage hjemmeside til din bedrift eller for noe som du driver med, så er Wix.com en genial løsning.

Måten man bygger hjemmesider på via Wix.com er at man drar og slipper. Det er altså med moduler man setter opp nettsiden. Selvfølgelig er nettsiden du setter opp mobilvennlig, og Wix.com sørger for at den er optimalisert for søkemotorene. Wix.com er med andre ord sømløst bygget for hvordan en nettside skal være kodet og bygget opp i 2015. Wix kommer stadig med nye oppdateringer, så de henger aldri etter teknologisk.

Det mest interessante med denne tjenesten er at den er gratis. Visse premium-funksjoner koster penger, men å sette opp en grunnleggende og god nettside koster ingenting. Man har ikke alle tilpasningsmulighetene som man har dersom man benytter seg av for eksempel WordPress, men Wix.com er nok en av de beste mulighetene man har i dag for å sette opp en nettside uten krav om forkunnskaper på forhånd.

Selv til å være en internasjonal aktør, så er over 70 millioner brukere ganske imponerende. Jeg tror ikke det er så mange andre som kan skilte med en så stor brukermasse.

Wix hjemmeside

Nettbutikk

Det er faktisk mulig å sette opp en nettbutikk med Wix.com også. Du har tilgang til flere ulike betalingsmåter som kredittkort og Paypal. Man får også funksjoner for å sjekke lagerbeholdning og ordrer. Frakt og avgifter er innebygget i systemet, så du bestemmer selv hva frakten koster til ulike steder. Man kan enkelt legge inn ulik frakt for kunder i Norge og Sverige for eksempel.

Funksjoner hos Wix

Det er mange funksjoner som er innebygget i dette sømløse systemet for å bygge en enkel hjemmeside. Ønsker du et kontaktskjema på nettsiden din, så setter du enkelt opp dette. En annen funksjon som kan være kjekk å ha er muligheten for timebestilling. Enten du driver et bilverksted, frisørsalong eller selger IT-tjenester, så er timebestilling alltid greit å ha på hjemmesiden din.

Du kobler enkelt til sosiale nettverk som Facebook, Twitter og Instagram med Wix. Det er også mulig å vise ulike arrangementer som firmaet arrangerer. Wix.com har også en egen løsning for å sende ut e-post. Trodde du at e-postmarkedsføring var dødt? Da trodde du feil. Mange bedrifter tjener fortsatt store summer via e-postmarkedsføring.

En annen funksjonalitet som kan være grei å ha, spesielt om du driver nettbutikk er live chat. Dersom kunder har spørsmål om noen av produktene du selger, så kan det være greit å få svar i løpet av noen strakser via live chat. Ellers har Wix.com integrasjon med Google Analytics som gjør at du får en god oversikt over dine besøkende, samt hva de gjør inne på nettsiden din.

Det er nesten ingen grenser for hva man kan gjøre med Wix.com. Ønsker du for eksempel å vise en video fra Youtube på hjemmesiden din, så kan dette enkelt legges til. Om man skulle ha noen spørsmål, så er det greit å vite at man kan kontakte Wix.com sin kundesupport 24 timer i døgnet, uansett hvilken dag det skulle være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *