Flere søker realfag på grunn av «The Big Bang Theory»

Den populære tv-serien «The Big Bang Theory» har gjort realfagene mer interessante for folk igjen. Flere søker seg nå til realfagene, og i følge avisen The Guardian skal tv-serien ha noe av æren for dette. I England som i Norge er det mangel på kompetente personer innenfor realfag. Kanskje er det en morsom tv-serie som skal til for at flere søker seg til realfagene? The Big Bang Theory gjør naturfag tøft igjen, og de høyere utdanningene tiltrekker seg stadig vekk flere folk. Serien vises på alle ukedager på tv-kanalene Max og TvNorge.

The Big Bang Theory er en tv-serie som kan være verdt å få med seg. Serien handler om to studenter i tjueårene som bor sammen i en leilighet. De fordriver tiden med det mange vil kalle nerdete aktiviteter. Serien hadde sin debut på amerikanske tv-skjermer i 2007. De to hovedpersonene i serien er Leonard og Sheldon, og de er nabo til en kvinne som er mye involvert i serien. Mye av tiden til disse nerdene går med til å spille dataspill, og ellers nerdete aktiviteter. En strålende serie som kan anbefales på det sterkeste!

Begge kjønn ser ut til å ha blitt mer interessert i realfagene, selv om det er guttene som skiller seg mest ut. Hvorvidt tv-serien The Big Bang Theory har hatt en effekt i Norge skriver dessverre ikke The Guardian noe om. Norske ungdommer ser mye på amerikanske tv-serier, så at det kan ha hatt en effekt i Norge også, skal vi ikke avskrive.

Her er et bilde fra tv-serien The Big Bang Theory:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *