Nå kan du se Voddler-filmer uten tilgang til internett

Filmtjenesten Voddler som ligner svært på musikktjenesten Spotify har nå gjennomført en stor oppdatering. Nå trenger du ikke å ha tilgang til internett for å kunne se videoer med Voddler. Voddler som er en nordisk tjeneste har nå lansert en tjeneste som lar deg laste ned filmen på harddisken din, så kan du se den en gang uten at du er koblet til internett. Dette er perfekt om du skal på hyttetur, og ikke har tilgang til internett. Skal du ut å reise kan det bli kjedelig etterhvert, men nå har Voddler løst dette problemet. Voddler har et stort sortiment av filmer, og kvaliteten er heller ikke verst.

Fra man laster ned filmen på datamaskinen vil man kunne ha tilgang til den i 14 dager. Dette er noe som kanskje ikke er så greit. Hvis man skal ut på en lengre reise uten internett kunne det vært kjekt at denne grensen var lengre. 1 måned hadde vært en mye bedre grense. Når du har begynt å se filmen, vil den være tilgjengelig på din datamaskin i 48 timer. For min del er ikke dette noe problem, for det er sjelden jeg avslutter når jeg har startet å se en film.

Det er kun de filmene man betaler for som vil være tilgjengelig for nedlasting. Typisk for disse filmene er at de koster 37 kroner. Det er heller ikke alle filmer hvor dette tilbudet vil gjelde. Hvis du skal ta i bruk Voddler etter å ha lest denne artikkelen trenger du ikke å bekymre deg for at tjenesten ikke fungerer på Mac. Den fungerer like godt på Mac som på Windows. Voddler har også planer om å utvide til at dette tilbudet skal gjelde for mobiltelefoner, og da er det snakk om såkalte smartphones.

Her ser dere et bilde av filmtjenesten Voddler:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *