Microsoft utvider Office 365 med nye funksjoner

Microsoft utvider Office 365 med en rekke nye funksjoner. I tillegg til å utvide Office 365 med nye funksjoner utvider Microsoft også markedene. Nå skal den flotte tjenesten Office 365 bli tilgjengelig i 22 nye land. Det kommer 30 nye oppdateringer til Office 365, mange av endringene kommer på bakgrunn av betatesting, og tilbakemeldinger fra brukerne.

Her er noen av de viktigste endringene i Office 365:

  • Det opprettes en støtte for SharePoint Business Connectivity Services –Nå kan bedrifter koble opp kritiske foretningsapplikasjoner som CRM og SAP i et velkjent SharePoint grensesnitt.
  • Det er nå støtte for Windows Phone 7.5  – Sluttbrukere kan nå få tilgang og oppdatere dokumenter i SharePoint Online fra hvor som helst med Windows Phone.
  • Lync blir tilgjengelig på Mac-pcer.
  • OS X Lion operativsystemet støttes nå av Office 365
  • Office 365 støtter nå Google Chrome og Internet Explorer 9
For de som ikke har tatt en titt på Office 365 kan det virkelig lønne seg å gjøre det nå. Programmet har forbedret seg mye de siste månedene, så om du vurderte det i oktober kan Office 365 ha forbedret seg mye siden da. Microsoft oppgir at 40 prosent av de 100 mest kjente merkenavnene benytter seg av Office 365. Både profesjonelle og private personer har anledning til å benytte Office 365.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *