Nå blir mobilkameraene bedre med ny led-blits

Mange har sikkert blitt skuffet når de har kjøpt ny mobil, og funnet ut at kameraet som medfølger ikke har levd opp til forventningene. Nå skal ny teknologi føre til at mobilkameraene blir bedre med en ny led-blits. Det er STMicroelectronics  som har utviklet den nye teknologien, og det vil føre til at blitsen blir mye bedre. De nye teknologien vil komme til både kompaktkameraer og mobiltelefoner.

I følge produsenten så skal den nye blits-typen være like kraftig som flomlys. Led-pæren som skal være innebygd vil ha en styrke på over 40 watt. Problemene som har vært hos smartmobiler er at kvaliteten på bildene har blitt dårlig om det ikke er svært lyst hvor du tar bildet. Dette problemet vil bli løst med den nye teknologien for blits. Nå trenger du ikke lenger å måtte ha det lyst for å kunne ta bilde.

Det er et stort skritt STMicroelectronics har gjort, og hvis lovnadene til selskapet viser seg å stemme vil vi få mobiler med mye bedre kameraer. Ikke bare mobilene vil få bedre kameraer, men også kompaktkameraene. Man trenger mest sannsynlig ikke å vente så lenge til den nye teknologien blir innført, siden produksjonen skal settes i gang allerede i første kvartal. Mest sannsynlig vil vi kunne få smartmobiler med denne teknologien om 6-12 måneder i Norge.

 

One Reply to “Nå blir mobilkameraene bedre med ny led-blits”

  1. Tilbaketråkk: Bedre blits til mobilene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *