Private bilder av Mark Zuckerberg på avveie

I går tirsdag 6. desember ble det oppdaget et sikkerhetshull i Facebook, som gjorde det mulig å se gjennom de private bildene til folk. Det var ikke vanskelig å få tilgang til de private bildene. Alt som skulle til var at man rapporterte bildet om at det var upassende, og da ga Facebook deg tilgang til alle bildene til vedkommende. Selv om bildene var merket som private var de altså tilgjengelig for så å si alle som bruker Facebook. Hvor mange som visste om denne feilen er jo ikke lett å si, men hvis feilen har blitt spredd på diverse nettfora, så skal man ikke se bort i fra at mange har utnyttet dette.

Det var brukere fra et body-building forum som oppdaget feilen. Selveste Mark Zuckerberg skal også ha blitt berørt av denne feilen. Facebook har erkjent feilen, og den skal ha blitt rettet opp. Her er en uttalelse fra Facebook om saken:

«Feilen, var et resultat av en av våre nyeste kode-oppdateringer og var live for en begrenset periode. Ikke alt innholdet var tilgjengelig, snarere et lite antall av ens bilder. Når vi oppdaget feilen, deaktiverte vi umiddelbart systemet, og systemet vil bare returnere i full funksjonalitet når vi kan bekrefte at feilen har blitt fikset.

Facebook la til at personvernet til våre brukerens data er en topp prioritet for selskapet, og Facebook investerer mye ressurser i å beskytte vår side og de menneskene som bruker den.
Her er et privat bilde av Mark Zuckerberg som skal ha vært tilgjengelig for alle.
 

2 Replies to “Private bilder av Mark Zuckerberg på avveie”

  1. Tilbaketråkk: Anonym

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *