Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort til netthandel

Den økende netthandelen i Norge og ellers i verden gjør at du må bli flinkere til å bruke kredittkortet ditt sikkert. Det har blitt mer og mer vanlig at man blir svindlet når man handler på nettet. Det er likevel mye tryggere å bruke et kredittkort når du skal handle på nett fordi kredittkorttilbyderen legger ut penger for deg.

Når du skal handle på nett med kredittkort bør du søke på Google om nettbutikken er kjent, eller ukjent. Hvis du finner mange negative erfaringer på nettet om en nettbutikk bør du heller velge en annen som selger det samme. Eksempel på sikre nettbutikker i Norge er for eksempel Komplett.no, Mpx.no og Apple Store. Hvis du skal importere varer fra Kina bør du forsikre deg om at du handler i en såkalt wholesale-butikk hvor pengene ikke blir frigjort før du har fått varene. Det er enkelt å benytte seg av kredittkort om du skal handle i en slik nettbutikk.

Vi i Nettnyheter ønsker å anbefale våre lesere et kredittkort som heter 365Privat. Dette er et kredittkort uten årsgebyr, og med god cashback (tilbakebetaling). Du får 3,65 prosent cashback når du kjøper varer i en skobutikk, klesbutikk og den samme tilbakebetalingen når du fyller bensin. Det spesielle med 365Privat er at du får tilbakebetaling uansett hvilken bensinstasjon du fyller på.

Klikk her for å lese om kredittkortet 365Privat som gir deg billigere bensin

Heldigvis har du ingen personlig risiko når du handler på nettet med et kredittkort. Selskapet som har utstedt ditt kredittkort vil dekke tapet ditt om du skulle være uheldig. Å handle på nett kan ikke bli mer sikkert enn når du handler med kredittkort.
Klikk her for å lese mer om kredittkort

One Reply to “Sikkerhetstips ved bruk av kredittkort til netthandel”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *