Facebook Timeline for bedrifter

Facebook Timeline har vært omdiskutert mye de siste månedene, og nå rulles Timeline ut for Facebook-sider også. Mange nordmenn har tatt i bruk Facebook Timeline på sine Facebook-profiler, og nå får også bedrifter/nettsider osv. sjansen til å ta i bruk den nye tjenesten. Facebook Timeline får din Facebook-side til å se mye mer profesjonell ut. Vi i Nettnyheter holder på å ruste opp vår Facebook-side, og etter hvert kan du se resultatet her.

Det var på onsdag at Facebook Timeline for bedrifter ble lansert. Dette er selvsagt ikke bare for bedrifter, men også for alle andre som har en Facebook-side. Du har nå muligheten til å legge inn et bilde helt øverst på din Facebook-side, akkurat slik man gjør med Facebook Timeline for vanlige kontoer hos Facebook.

Nå som Facebook Timeline rulles ut for bedrifter, så vil nok mange føle at de har sløst bort penger. Bedrifter rundt om i Norge har brukt drøssevis av penger på å lage den beste mulige Facebook-siden, og nå viser det seg at disse pengene er bortkastet. Med Facebook Timeline behøver man ikke bruke mange timene før man har en helt grei side på Facebook. Vi i Nettnyheter.com vil etterhvert lansere vår helt nye Facebook-side med Facebook Timeline.

Om Facebook Timeline for bedrifter blir tatt godt i mot er usikkert. Sikkert er at Facebook gjør som de vil. Investerer du i en side på Facebook bør du være sikker på hva du gjør. Facebook er kjappe til å gjøre endringer, og da kan investeringen din i ny Facebook-side være bortkastet.

Sosiale medier blir mye omdiskutert i media, og spesielt Facebook. Her er noen saker fra sosiale medier som kanskje kan interessere deg:

Google+ nærmer seg 100 millioner brukere

Facebook når en milliard brukere i år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *