Verdens råeste internettlinje på The Gathering 2012

I år er det duket for The Gathering, slik som hvert år. Det spesielle med årets «happening» er at internettleverandøren Altibox vil levere en linje på 200 gigabit pr. sekund. Det er en dobling fra fjorårets The Gathering. Spillarrangementet The Gathering foregår i Vikingskipet på Hamar, og er et av de største av sitt slag. Datapartyet som foregår i påsken trekker ungdom fra hele Europa til Hamar. The Gathering har blitt arrangert hvert år siden 1996, og de seneste årene har over 5000 vært med på datatreffet.

Produkt og markedsdirektør i Altibox Per André Rykhus sier at man kan laste ned 5000 sanger hos Itunes i sekundet med linjen som blir tilbudt på årets The Gathering.  For at alt skal gå som smurt under arrangementet får Altibox hjelp av selskapene Level3 og Huawei. For å kunne utnytte den enorme hastigheten som tilbys hos årets The Gathering, så er du avhengig av å ha utstyr som takler en så stor hastighet. For 200 gigabit pr. sekund er ikke bare bare for en datamaskin!

I følge The Gathering sine hjemmesider vil det være et rom som kalles for «verdens råeste ungdomsrom», for at man skal kunne utnytte hastigheten. Mange ungdommer i det norske land gleder seg nok til Påsken 2012.

One Reply to “Verdens råeste internettlinje på The Gathering 2012”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *